De medewerkers van tandartspraktijk stationsstraat in Abcoude staan u graag te woord.
Al onze tandartsen zijn geregistreerd in het BIG register.
 

Foto van hans bussink[1].jpg

drs. Hans Bussink: Tandarts

Ik ben afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sinds afstuderen werkzaam als tandarts in meerdere praktijken. Daarnaast als tandarts-docent verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Vervolgopleidingen gevolgd op onder andere het gebied van parodontologie, chirurgie, implantologie en kronen en bruggen aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, UMC St Radboud Nijmegen en Straumann Basel Zwitserland.

Werkzame dagen:

dinsdag
donderdag

08:00 tot 17:00
13:00 tot 20:00

Tandartspraktijk stationsstraat abcoude.jpg

 

 

 

Foto Evgeny Sen.JPG


drs. Evgeny Sen: Tandarts 

Ik ben afgestudeerd aan Radboud universiteit Nijmegen en heb ook 6 jaar in Rusland gestudeerd en heb daar 4 jaar gewerkt als tandarts aan de universiteit van Ekaterinburg.

Naast mijn deskundigheid op het gebied van Algemene Tandheelkunde beschik ik ook over uitgebreide kennis op het gebied van esthetische/cosmetische tandheelkunde, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), kleine chirurgische ingrepen, kinderentandheelkunde en behandelingen van angstige patiënten.

Werkzame dagen:

maandag
woensdag

09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00

Tandartspraktijk stationsstraat abcoude.jpg

 

 

Foto Adrie Nagel van Eck.jpg

Adrie Nagel van Eck:Preventieassistente

Ik ben 12 jaar werkzaam in deze praktijk. Na een cursus preventie, anesthesie, balieassistent en BHV werk ik met veel plezier in deze gezellige praktijk. Het contact met de mensen spreekt mij erg aan om een zo goed mogelijke zorg te bieden met mijn college tandartsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto van Anoosh[1].jpg

Anoosh: Preventieassistente